Ispiti

Međunarodni ispiti njemačkog jezika

Humboltovo društvo jedina je organizacija u Crnoj Gori koja ima licencu za sprovođenje međunarodno priznatog ispita iz njemačkog jezika. Redovno organizujemo polaganje ispita i sertifikat koji dobijete njegovim uspješnim polaganjem priznaje se u Njemačkoj, Austriji i Švajcarskoj, kao i svim drugim evropskim zemljama. Svima onima koji planiraju da žive, rade ili studiraju na njemačkom govornom području potreban je sertifikat i samo međunarodni sertifikat poput ovog priznaje se pri aplikaciji za dobijanje boravišne ili radne dozvole, kao i studentske vize u zemljama na njemačkom govornom području. Pored toga, ova jezička diploma svakako će uvećati Vaše šanse u pronalaženju posla, pri upisu na univerzitete na njemačkom govornom području i svuda gdje se traži dokaz o znanju njemačkog jezika.
ods

Na ovom linku sajta Njemačke ambasade u Podgorici možete pročitati više o priznavanju ispita, kao i potvrdu da je naša organizacija jedina licencirana u Crnoj Gori za međunarodne ispite iz njemačkog jezika.

tabla

Nudimo ispite kako za interne kandidate koji pohađaju naše kurseve, tako i za eksterne kandidate koji uče jezik negdje drugo ili samostalno, i kojima je sertifikat potreban.